Haaveista tekoihin!


3kk 1:1 Intuitiivinen bisnesvalmennus on 12 viikon mittainen valmennus, joka sisältää yhteensä 6 valmennussessiota (2 per /kk) Zoomin tai puhelimen kautta, sekä jatkuvan tuen Voxer-sovelluksella.

Valmennuksen hinta on 250€/kk + Alv 24%

Paketin alkuun kuuluu myös 20 minuutin tutustumispuhelu, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme ja kartoittamaan tilanteesi mahdollisimman hyvin ennen varsinaisen valmennuksen alkua.

Puheluissa voimme käydä läpi mitä tahansa sinua mietityttäviä asioita, ideoida kivoja juttuja uraasi edistämään.

Saat takuuvarmasti tarvitsemaasi TUKEA, SELKEYTTÄ, ITSEVARMUUTTA JA TYÖKALUJA, joiden avulla rakennat itsellesi unelmiesi bisneksen netissä.

Minulta saa myös tarvittaessa lempeää potkua takapuolelle, jos askelten ottaminen meinaa jäädä ajatuksen tasolle ;)


Selkeys tulee tekojen myötä.


Olen Intuitiivinen bisnes-ja menestysvalmentaja Natasa Höök. Uskon vakaasti, että meissä jokaisessa asuu sisällämme oma nettibisnes ja että meillä jokaisella on sisällämme lahja, jolla muuttaa maailmaa.

Haluan auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi ja auttaa luomaan niiden avulla elämän ja bisneksen, josta ei tarvitse pitää lomaa.

-Natasa"Oli aika hienoa, kun jossain mielen taka-alalla kolkutellut verkkokurssi olikin yhtäkkiä tuosta noin vain suunniteltu :) 

Olen kokenut henkilökohtaisen valmennuksen erittäin hyödyllisenä, tässä taas huomaa miten tärkeää on että on ammattitaitoinen sparrauskumppani elämän suurissa käännöksissä!"

-Agata Makowiecka

Ennen ensimmäistä sessiota...

Täytä alle tietosi ja viesti Natasalle:

Usein kysyttyä

Voinko saada rahani takaisin jos en ole tyytyväinen?

Valmennusasiakkaitteni tyytyväisyys on minulle ehdottoman tärkeää! Jos siis jostain hassusta syystä kävisi niin, että et jostain syystä olisi tyytyväinen valmennukseen ensimmäisen tapaamisen jälkeen, palautan rahasi valmennuspalautetta vastaan.

Kuinka varaan valmennussession?

Kun olet ilmoittautunut maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset sekä lisätietoja, kuinka varaat ajan valmennustapaamisen.

Voinko ostaa valmennuksen useammin kuin kerran?

Tottakai! Jos 3 kuukauden jälkeen sinusta tuntuu siltä, että haluat jatkaa kanssani, sinun tarvitsee ainoastaan ostaa valmennus uudelleen.