Hei sinä!


Valmentaja / Asiantuntija / Bloggaaja / Opettaja / Luova osaaja

Sinulla on valtavasti tietoa, taitoa, osaamista ja ideoita.

Kuitenkin ehkä tekniikkapuoli tulee joskus vastaan tai vie liikaa kallisarvoista aikaasi.


Jos olet valmis tekemään kauniita, laadukkaita ja siistejä tulostettavia työkirjoja, ohjelmia tai oppaita asiakkaillesi, ilman tekniikkapuolen päänvaivaa tai kaiken säätämisen ajanhukkaa, tämä paketti on sinua varten!


Kun aloitin itse verkkovalmentajana, käytin tuhottomasti tärkeää aikaani venkslaten wordillä ja ilmaisilla pohjilla, yrittäen tehdä kauniita, yhteensopivia ja selkeitä treeniohjelmia ja oppaita asiakkailleni.


Kaikki tekninen sähläys vei paljon huomiota siltä mikä olisi oikeasti ollut tärkeintä. Keskittymisen valmentamiseen ja asiakkaisiin. Visuaalisena ihmisenä (ja käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto takataskussa) kuitenkin rakastan tämän tyyppistä näpräilyä ja taiteilua, joten Canva tuli erittäin tutuksi.


Nämä pohjat on tehty siksi, että ne ovat juuri sitä mitä olisin silloin aiemmin itsekin valmennustyössäni tarvinnut.


Luovan Menestyjän Työkirja Kit sisältää yhden 47 sivuisen työkirjapohjan jota voit muokata itse mieleiseksesi niin monta kertaa kuin haluat.


Mukana on erilaisia kansivaihtoehtoja, tehtäväsivuja, välilehtiä, tarkistuslistoja, muistiinpanosivuja, sivuja treeniohjelmia ja viikkosuunnitelmia varten ja paljon muuta!

Paketti sisältää myös opastusvideot siihen miten pohjaa ja Canva-ohjelmaa käytetään.

Näin se toimii:

  1. Saat sähköpostiisi tunnukset ja kirjautumisohjeet.
  2. Kirjauduttuasi sisään, saat pääsyn pohjien Canva-linkkeihin.
  3. Lisää vain haluamasi värit, kuvat ja tekstit, poista sivut joita et tarvitse ja kopioi ne joita haluat enemmän. 
  4. Tallenna pdf
  5. TYÖKIRJA ON VALMIS.


Oletko jo valmis tekemään oman työkirjasi? Osta nyt ja saat pääsyn materiaaleihin minuuteissa.Luovan Menestyjän Työkirja Kit


Työkirjapohja joka tekee digibisnesunelmasi toteuttamisesta helpompaa kuin koskaan. Ei enää tuntikausien raatamista yhden opuksen parissa, vaan vihdoin pääset keskittymään hyvillä mielin olennaiseen.47 sivua


Ei enää harmaita hiuksia ja tuntikausien veivaamista työkirjojen ulkoasun kanssa.


Valmiiden muokattavien Canva- pohjien avulla luot helposti omannäköiset, tulostusvalmiit brändiisi sopivat kurssimateriaalit, e-kirjat, freebiet ja muut. Juuri sellaiset mitä olet haaveillut!

2 x videotutoriaali


Videoilla opastan selkeästi kuinka otat Canvan käyttöön, miten rakennat työkirjan ja kuinka muokkaat sen sivuista käden käänteessä tyylikkäät ja omannäköiset.


Tekniikkapuoli on siis tältäkin osin kunnossa!

+Bonus: 20 markkinointipohjaa


Kun ostat Valmentajan Työkirja Kitin nyt, saat lisäksi 20 muokattavaa pohjaa työkirjasi/e-kirjasi/kurssisi markkinointia varten. 3 FB-kansikuvapohjaa, 6 FB-pohjaa, 6 Instagram-pohjaa sekä 6 Story-pohjaa.

Pohjat on yhtä helppo muokata mieleiseksesi kuin työkirjapohjakin ja ne sopivat tyyliltään yhteen työkirjasi kanssa täydellisesti..


Osta nyt ja saat markkinointipohjat kaupan päälle.


Hinta on ainoastaan 49€ (sis.alv) etkä tarvitse sen lisäksi muuta kuin ilmaisen Canva-tilin muokataksesi pohjia brändiisi sopivaksi.


Kauniiden työkirjojen tekeminen on helpompaa kuin luuletkaan.


Tarina Luovan Menestyjän Työkirja Kitin takana:


Moi! Jos me ei olla vielä tavattu, niin mä oon Natasa, Intuitiivinen Bisnesvalmentaja, manifestointimentori ja artesaani.

Olen toiminut digiyrittäjänä ja verkkovalmentajana 5 vuoden ajan sekä bloggaajana jo 14 vuotta, joten tunnen tuskasi.

Sinulla on maailmalle niin paljon annettavaa, mutta välillä on vaikea saada visiota toteutettua siten kuin haluaisi. Usein harmia aiheuttaa esimerkiksi tekniikkapuoli, tai se ettei kaikelle ole aikaa riittävästi.

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Kaikkea ei tarvitsekaan osata itse ja yksin. Siksi loin nämä pohjat sinulle. Haluan että voit tehdä digibisnesunelmastasi totta mahdollisimman vähällä vaivalla.

Nappaa tästä siis superedulliset työkirjapohjat, jotka helpottavat ja nopeuttavat projektiesi etenemistä huomattavasti.


Kaikki sisältö käytössäsi yhdellä kertamaksulla 49€