Yrittäjyys voi tuntua juuri nyt aika

yksinäiseltä.. mutta sen ei tarvitse olla sitä.


Kuulostaako jokin tai useampi näistä seuraavista tutulta?


  • Kaipaisit joskus kovasti kannustusta, ymmärrystä ja tsemppausta rakentaessasi digibisnestäsi, mutta perheenjäsenet ja muut ihmiset ympärilläsi eivät ihan ymmärrä mitä touhuat. Sinusta ehkä tuntuu usein siltä kuin puhuisit seinälle, kun yrität innostuneena kertoa uusista kuvioistasi.
  • Teet kovasti töitä, päivität someen minkä kerkiät ja imet itseesi tietoa jokaisesta ilmaisesta webinaarista mikä silmiesi eteen toimitetaan ja olet yrittänyt jokaista taktiikkaa ja kikkaa.. mutta työ ei tuota tulosta ja asiakkaita ei silti riitä niin että voisit elättää itsesi ja perheesi tuloilla mukavasti?
  • Sinulla on aina hirmuisesti ideoita ja intoa, mutta mikään ei oikein pääse ottamaan tuulta alleen kun olet jo ideoimassa seuraavaa?
  • Sinulla on vahva tunne, että sinut on tarkoitettu tähän maailmaan tekemään jotain suurempaa ja sinulla on kenties vain haave omasta digibisneksestä jolla voisit tehdä rahaa netissä? Et vaan vielä yhtään tiedä mitä alkaisit tekemään, etkä oikein tiedä onko edes olemassa mitään sellaista nettibisnestä mikä sopisi sinulle.
  • Olet stressaantunut ja sinusta tuntuu siltä että tarvitsisit taakkasi kanssa apua, mutta budjetti ei salli sitä.
  • Kaipaat kaihoisasti ympärillesi SAMANHENKISIÄ IHMISIÄ jotka haluavat menestyä ja rakentaa netissä omaa unelmiensa liiketoimintaa aivan kuten SINÄKIN. (Ilman että kysymyksesi ja viestisi hukkuvat jonnekin massiivisen facebook-ryhmän uumeniin ilman vastakaikua...)Olen Natasa, Intuitiivinen Bisnesvalmentaja ja Menestyjänaisten Klubin perustaja.

Aloitin oman matkani digimaailmassa jo 13 vuotta sitten bloggaajana ja opiskeltuani personal traineriksi perustin oman hyvinvointialan digibisneksen nettiin lähes 4 vuotta sitten auttaen äitejä voimaan hyvin. Sen jälkeen olen opiskellut tukka putkella bisnestä, markkinointia ja ihmisenä olemista satsaten tuhansia euroja ja kasapäin tunteja oman osaamiseni kehittämiseen.

Olen vaimo, pienen lapsen kotiäiti ja yrittäjä, ja vuosien kokemuksella tiedän, kuinka sekava digiyrittäjyyden viidakko voi olla. Varsinkin kun yrittää selvitä kaikesta yksin

Aiemmin käytin tuhottomasti aikaa katsoen webinaareja ja kuunnellen podcasteja ja "gurujen vinkkejä" AINA ETSIEN sitä puuttuvaa ainesosaa, joka vihdoin räjäyttäisi pankin ja tekisi minusta menestyneen. Sitä ei koskaan löytynyt mistään, koska se oli lähempänä kuin osasin kuvitella. Se ei ollut myyntitunneli, uusi palvelu, Instagram tai FB-mainos. 

Se löytyi sisältäni, omasta sydämestäni. Se salainen ainesosa olin minä ja minun intohimoni.

Olin mennyt perse (pardon my french) edellä puuhun ja nyt kun olen päässyt sieltä vihdoin alas oikein päin, niin haluan auttaa myös sinua tekemään saman.

TERVETULOA MUKAAN MENESTYJÄNAISTEN KLUBIIN, jossa rakennetaan yhdessä unelmastasi totta niin että se myös tuntuu hyvältä 💛

MENESTYJÄNAISTEN KLUBI tuo yhteen luovat naiset, jotka haluavat tehdä työkseen sitä mitä rakastavat ja muuttaa maailmaa.


Se on luovan alan naisosaajien oma jäsenyhteisö ja oppimisympäristö josta saat inspiraatiota, kannustusta, tukea, vastauksia kysymyksiisi ja uusia samanhenkisiä ystäviä sekä tietoa ja työkaluja joiden avulla rakennat oman menestyvän digibisneksen joka ei vie kaikkea aikaasi ja energiaasi.

Mieti miltä sinusta tuntuu kohta...


...kun et ole enää koskaan yksin ajatustesi kanssa, ja sinulla on ympärilläsi luotettava yhteisö sitoutuneita ihania naisia joilla on suuria tavoitteita ja unelmia. Aivan kuten sinullakin!

Vihdoinkin joku kuuntelee sinua ja vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua selkiyttämään ajatuksiasi! Et joudu enää koskaan olla yksin loistavien ideoidesi kanssa.

MENESTYJÄNAISTEN KLUBI tuo yhteen luovat naiset, jotka haluavat tehdä työkseen sitä mitä rakastavat ja muuttaa maailmaa.

Se on luovan alan naisosaajien oma jäsenyhteisö ja oppimisympäristö josta saat inspiraatiota, kannustusta, tukea, vastauksia kysymyksiisi ja uusia samanhenkisiä ystäviä sekä tietoa ja työkaluja joiden avulla rakennat oman menestyvän digibisneksen vahvalle pohjalle siten, ettei se vie kaikkea aikaasi ja energiaasi.


OPPI, INSPIRAATIO JA SITOUTUNUT, KANNUSTAVA YHTEISÖ yhdessä paikassa.


Miksi tämä ei ole ilmainen? Miten tämä eroaa esimerkiksi facebook-ryhmistä?


Jäsenyys ei ole vain TAAS yksi uusi tylsä facebook-ryhmä, joka täyttyy mainospostauksista ja blogilinkeistä sekä instagram-ketjuista, vaan ihan oikea jäsensivusto täynnä iloa, inspiraatiota ja tietoa jota tarvitset menestymiseen. Joka viikko jaamme omia menestystarinoita ja onnistumisia ja kuljemme pitkin Menestyjänaisen polkua, rakentaen kestävää pohjaa omalle toiminnalle.

Tehdään elämästä ja yrittäjyydestä hauskaa, yksinkertaista ja omannäköistä, eikä antauduta tylsälle ja stressaavalle puurtamiselle.

Rakennetaan bisnestä ja uraa sydämestä käsin niin ettei PERHE ja oma HYVINVOINTI jää taka-alalle ja kärsi.

Menestyäkseen täytyy tehdä töitä. Mikään ei tule ilmaiseksi, mutta JOS HALUAT OMISTAA KOKO elämäsi työlle, tämä EI OLE sinun paikkasi.


Mm. Nämä alla olevat minikurssit löydät jäsensivustolta tällä hetkellä...

... ja tammikuussa 2021 on luvassa huikea uudistus, kun julkaistaan UUSI Menestyjänaisten Klubin ydinvalmennus: Menestyjänaisen polku. Se tulee olemaan yhteisön SYDÄN, joka auttaa sinua rakentamaan kestävän perustan toiminnallesi ja kuljettaa sinut askel askeleelta kohti unelmiasi.


Minikurssi - Miten luodaan menestyvä yritys


Minikurssi - Hissipuheen suunnittelu


Minikurssi - Markkinarako, markkinasegmentti, niche
Meillä on nyt haku päällä:


Mm tämän kaiken saat, kun liityt mukaan NYT:

✅ Joka kuukausi uuden minikurssin tai haasteen jonka avulla kehität itseäsi ja bisnestaitojasi sekä rakennat menestyksekästä liiketoimintaa netissä.

✅ Kerran kuukaudessa Menestyjänaisten yhteinen 60minuutin Zoom-videotapaaminen jossa pääset juttelemaan muiden jäsenten kanssa.

✅ Suljettu FB-ryhmä jossa inspiroidutaan yhdessä, sellainen joka ei huku mainoksiin! Wau! 

✅ (Tulossa) Etuja yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja palveluihin


Rajoitetun ajan BONUS


✅ 20 minuutin Tervetuloa-valmennuspuhelu Natasan kanssa.


INSPIRAATIO - OPPI- YHTEISÖ


MENESTYVÄN BISNEKSEN KAIKKI AINEKSET YHDESSÄ PAKETISSA.


Yhteisö mahdollistaa tulevaisuudessa myös sinulle jäsenenä Affiliate-lisätienestit, sekä näkyvyyden kouluttajan ominaisuudessa mikäli sinulla on osaamista jostain sopivasta aihepiiristä.


Liity siis mukaan edullisella kuukausihinnalla NYT jos innostuit ja tämä kuulostaa sellaiselta missä haluaisit olla mukana 😍🧡

Rakennetaan yhdessä tästä jotain suurta ja tehdään visiosta totta. En malta odottaa että päästään menestymään yhdessä!


Valitse kuukausi- tai vuosijäsenyys oman makusi mukaan, kumpaankin kuuluu 7 päivän ilmainen kokeilu:


7 päivän ilmainen kokeilu sitten €24/kuukausi

Kuukausijäsenyys (Ilmainen 7 päivän tutustumisjakso)

(24€+alv24%) Veloitetaan kerran kuukaudessa

Voit peruuttaa jäsenyytesi itse milloin tahansa. Kuukausimaksu (29,76€) veloitetaan kortiltasi automaattisesti ensimmäisen kerran 7 päivän ilmaisjakson päätyttyä ellet peruuta jäsenyyttäsi jäsensivustolta siihen mennessä.

This is a subscription product billed on a monthly basis until you cancel. Cancel anytime from the account management page.
7 päivän ilmainen kokeilu sitten €240/v

Vuosijäsenyys (Ilmainen 7 päivän tutustumisjakso)

(240€+Alv) Veloitetaan automaattisesti kerran vuodessa.

Voit peruuttaa jäsenyytesi itse milloin tahansa. Huomaathan, että kuukausimaksu (297,60€) veloitetaan kortiltasi automaattisesti ensimmäisen kerran 7 päivän ilmaisjakson päätyttyä ellet peruuta jäsenyyttäsi jäsensivustolta siihen mennessä.

This is a subscription product billed on a yearly basis until you cancel. Cancel anytime from the account management page.

Hei sinä siinä!


Tämä on yhteisö joka on rakennettu sinulle jotta sinulla olisi riittävän vahva pohja, tarvittava suunnitelma ja työkalut joiden avulla kasvattaa näkyvyyttä, asiakasvirtaa ja myyntiä omannäköisesti ilman järjetöntä raatamista. Yrittäminen voi olla myös simppeliä ja hauskaa kun teet siitä juuri sellaista mitä haluat!

Inspiraatio, tuki, yhteisö ja oppi yhdessä paikassa, jotta voisit tehdä visiostasi TOTTA.


Ei enää yksin rimpuilemista. Liity mukaan ja tehdään tästä SINUN paras vuotesi!